Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fast visst ville jag haft fler... ;-)


Jag fick en dag...


Jag fick en dag
En enda dag
En regnig söndag
I september
Gav du mej
En enda dag
Av lycka
Av närhet och glädje
Vänner emellan

Du gav mej
En enda dag
Vid det vita och kalla

En eftermiddag
Med dej

Och du

Jag är evigt tacksam
För det lilla

Du gav mej...




TT / HSGKe

(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 383 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-12-12 15:06



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
innerliget fint skrivet
2015-09-17

  Rozsi.kovacs

Din text andas stor tacksamhet,
ödmjuka rader
2013-12-19

  Minkki VIP
ödmjukt
2013-12-14

  Maiah VIP
En trevlig upplevelse förstår jag ;-)
2013-12-12

  Katinka VIP
Den betydelsen känns starkt.
2013-12-12

  Angel of love
Underbart,även det lilla är fint.
2013-12-12

  Angela Bohlin VIP
Ibland kan lite betyda mycket!
2013-12-12

  Maria Sundelin VIP
Gillar
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT