Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets dofter




jag känner dofter av fridfulla energier runt min aura

jag ser strålande änglar med fjäderbeklädda vingar

de följer varje steg jag tar idag

vindarna från deras kraftfulla vingslag

håller mig kvar i en jämn balans på livets väg

de ser till så att jag inte går vilse mer

när mörkret lägger sig över mig

änglaljuset leder mig framåt och visar vägen

nu ser jag äntligen åt vilket håll jag ska gå

hjärtat har åter börjat slå lugna trygga slag i mitt bröst

jag har börjat känna glädjens och välbehagets röst

änglarna har helat min söndertrasade själ

jag njuter av livet alla sidor idag och mår väl

mina rötter sitter tryggt fast i underbara moder jord

jag blommar ut och ser näringsrika blad växa fram

rena fina dofter fläktar runt min levande kropp

ni underbart vackra änglar skänkte mig er magiska kraft

och gav mig livet åter tillbaka tillsammans med mitt hopp




Fri vers av Lone Wolf
Läst 297 gånger
Publicerad 2013-12-12 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf