Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exit

Döda alla drömmar!

Låt mina lärare förstå
och alla deras halvfärdiga elever
som säkerligen kommer bli kompletta
när de går ut.

Ja låt de bara förstå!

Men det är kanske synd
och egentligen är jag ingen speciell
jag är bara mittpunkten i mitt eget liv.

Precis som alla är sitt eget sprakande centrum

kom vännen,
vi åker till landet istället.




Fri vers av skuggömma
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-12 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma