Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En (o)uthärdlig rimsaga julen 2013


Nu är elefanten uppäten
den gör inte längre några läten
Snart är det jul
och det är kul
Man ska rimma
nästan som i dimma
Varför jag ej vet
känner mig som en get
På dörren knackar en julbock
mycket lock och pock
Någon som varit snäll i år?
annars man inga klappar får
Jag har spelat tomte många gånger
men i år jag sjunger roligare sånger
Bättre stå på scen
än vara i armén
Sjung en sång
nu på en gång!
Klockan ringer
alla springer
Vart man ej vet
allas hemlighet
Och där tog sagan slut
plötsligt tyst på min trut!




Bunden vers (Rim) av Peter Palm
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm