Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem man tror sig vara - vem man finner man upplevs vara


Självbild



Dina ögon
ord

speglar

den du ser
mig vara

jag ler
andas

och
funderar




Fri vers av Anders Granström
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-12 20:30



Bookmark and Share


  hawkeye
När jag läser dina texter upptäcker jag hur mycket jag saknat dem...
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint levererar du dina funderingar...
2013-12-14

  Katinka VIP
Fint att fundera på. Kanske man vill bli rn bättre vision av sig själv då. Eller är det så att den andra ser vad den vill..
2013-12-13

  walborg
Fint med medvetenhet om projektionerna mellan oss
2013-12-13

  Sofhia Wirström
fina ord
du bejakar livets
funderingar
2013-12-13

  Maria Sundelin VIP
Livsfilosofi
2013-12-13

    ej medlem längre
Det blir väl troligtvis inte samma bild i andras ögon som den jag ser mig själv vara.
2013-12-12

  träsnidaren
Härligt bejakande. Kanonbra!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström