Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökstad

Du har inte förändrats sedan sist jag var här
allting står stilla i en frusen misär
samma uppgivna längtan jag kände då
lever kvar i den stad vars hjärta slutat slå.

Du är platsen där frågorna inte har något svar
av din forntida framgång finns ingenting kvar.
Drömmarna bleknar i tystnadens brus
från ödsliga gator av övergivna hus.

Vad ruinerna berättar är det ingen som vet
i stadskärnan rör sig en livlöshet.
Det som har brunnit är fruset och kallt
i en spökstads tomhet blir inget till allt.




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster