Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterland

Ängsliga flicka med frost i din blick
du ser all den kärlek du aldrig fick.
En rastlös längtan större än allt
drar dig mot allt som är fruset och kallt.

Dina iskalla tårar utav pärlemo
vaggar de sköraste drömmar till ro.
Du söker förgäves en värmande hand
men är förevigt fångad i ditt vinterland.

Du följer en vilsen väg utan spår
du är alltid ensam vilken väg du än går
försvunnen i glömskan av tiden som gått.
Någonting gror i de frön du har sått.

Den vackraste blomman växer i snö
i kärlekslöst mörker ska den vissna och dö
men du blommar i den magiska tron
på att ditt liv är en lyckans illusion.




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster