Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En saknad skönhet, Eliza i mina drömmar...


Gudinnekyss

Hon står i sitt nattlinne
lutandes mot fönstret i öst
Naturligheten kittlar mitt sinne
det styvnar runt hennes bröst

På skissblocket jag målar
varje detalj, varje kontur
Håret färgas av solens strålar
skuggor på väggen utan struktur

Jag ritar av en gudinna
så vacker orden faller i tysta
Istället får denna sköna kvinna
dem på sina läppar kyssta




Fri vers av hawkeye
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-14 18:12



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Jättevackert! Du målar fina bilder med dina ord..
(Vill peta lite i texten...lutandes=lutar sig och ritar av=avbildar..)
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye