Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inga slantar för en avstim - även tanter äger skummuschingar i nedpixlade memoarer


fiber; men avstimmat då (bägra)

 

 

så länge ordets bägares ornament är viktigare
än smaken på drycken 

dess hänförande fördrivande av verklighet
över kanten

 

som mött öga mött kort

 

 

så skålas det försiktigt
som om bubblorna är för syns skull

(kan vi inte bara

 

ta ett sugrör)

 

långsamt bägra




Fri vers av Pot Pourri
Läst 138 gånger
Publicerad 2013-12-13 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri