Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egenmedicinen luktar ammoniak oftast - v.v. skölj. (på insp. av storebrors spratt att få mig att tro att ammoniak är parfym..^^)


Ammoniak; att trigga en utlösare (svartlistad)

 

gör inte mig till orsak för din egen oförmåga att säga nej
när du tackat ja till att själv ta ansvar för din upplevelse av mig

 

utan att jag lastar dig som ansvarig för mina reaktioners orsak

 

hur sur är du

 

om ammoniak får reagera med saltsyra bildas salmiak
hur gilla salmiak utan att vilja interagera för mera

 

så bullshit för ett försök att vedimera mig som orsak
när du inte ens står för verkan själv

 

det kallas att bjuda
innan man tar emot

jag gav dig vapnet och du riktar det mot mig

 

god jul och trevlig Älg

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri