Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon




Det var så konstigt,
för när jag grät
över allt jag inte bort
föll i min hand
månens glans

och det var som
någon förlät
allt jag gjort
och bara var glad
att jag fanns




Bunden vers av Jan Widströmer VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-14 14:04



Bookmark and Share


    Haraldthor
såå fiin!
2023-02-03

  bittemi VIP
En mycket fin text!
2014-01-12

  axveronika
Åh så hoppfull ! Och FIN!
2013-12-17

  Maria Sundelin VIP
Ord fyllda av värme
2013-12-17

  Lärling
Mycket fint!
2013-12-17

  Lena K Nilsson VIP
Små fina ord!
2013-12-17

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fint!
2013-12-15

  Anita Westin
Vårt behov av försoning i komprimerad text. Vackert!
2013-12-15

  Lena Själsöga Keijser


vackert
2013-12-14

  Minkki VIP
fenomenalt - en text som fängslar så vid den färska första läsningen att åtminstone jag inte såg att varje rad var rimmad! Hur går det till att skriva så??
2013-12-14

    ej medlem längre
Vackra ord om att få förlåtelse
Behagligt att läsa din text, bra skrivet
2013-12-14

  Palett
Hoppfullhet i denna fina text.
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP