Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhällets situation...


Vilket Djur Är Du?

örnen flyger högt,
stirrar ner på mullvaden i underjorden.
hundarna får ragg,
visar tänder mot vargen som kontrollerar fåren.
grisarna sitter på höga hästar och kalasar på lik.

ugglan iakttar med snurrande skalle i nattens mörker.
han informeras av råttorna som inte vill in i buren.
lejonets man bärs stolt som en krona,
han tar inga onödiga risker.
vilket djur är du?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-14 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl