Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens deja vu

Vi blev placerade i samma klass
Två människor med olika bakrund
Som hade sökts sig bort
Tillsammans
utan ett ord till varandra
Jag minns första gången jag såg dig
Då du stod vid dem slitna skåpen
Det var första gången vi pratade
En eftermiddag i sena augusti
Men ibland hinner verkligheten ikapp
Och då får man fly
Fly från allt man älskar
Till allt man älskar
Deja vu




Fri vers (Fri form) av Chaichai
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai