Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi träffas ofta


Jag mår bra

jag mår jättebra
jag mår jättebra

som singelkändis

sedan
jag träffade
min
okända dubbelgångare




Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-15 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Singelträff på LP-stiftelsen.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka