Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter


Jag minns julen
du kom förbi min
lägenhet
Du var inte välkommen
för jag vet att jag inte
gav dig en inbjudan.

Du hade klätt upp dig
och du var jättestilig
du sa
\"förlåt att jag stör men
jag vill bara önska god jul\"

Du skämdes det minns jag
Jag skulle också skämmas
om jag var i dina kläder

Paketet du gav mig
Var inslaget i rött papper
med skimmrande tomtar
Jag minns för pappret har jag kvar

Du säger \"kan vi inte börja om\"

Jag önskar jag kunde säga
\"Hur många gånger har vi inte börjat om
och hur många gånger har det inte slutat på samma sätt.
Förlåt men jag tror inte jag klarar att börja om igen\"

Men jag lyckas inte få fram ett ord
så du ger mig en hastig kram och ler
lite fånigt innan du ger dig av

Julen blir som vanligt
full med släkt och tankar
Presenten från dig öppnar jag
inte förens hela släkten farit hem

Det var ett kort på dig
som håller ett nyfött barn i famnen
Du var ung, och du ser ut att vara
världens lyckligaste

Jag vet att det är ett kort på dig och mig
Jag trycker det mot bröstet, lägger mig under
grannen och önskar med hela mitt hjärta att saker hade varit annorluna







Övriga genrer av yoyyo
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 21:17



Bookmark and Share


  Arte
Vackert men ändå väldigt ledsamt, känner igen mig lite
2006-05-02

  K*
om detta är en självbiografisk text ... ; Livet är kort , man vet aldrig när det tar slut och har man inte fått säja allt innan man står där vid gravstenen och är arg...
ja , då är det ju för sent att ändra på något
2006-04-01

  Markus.s
väldigt fin, känner igen det
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo