Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
balansera behövs inte längre... :)


Tack DonJuan; kråkor damm och ett knippe trådar

 

Ur den s.k. verkligheten, med mina klassiska 'dubbel-Kråkor' utanför fönstret, även i ny bostad

[] och hur hösten; flytt-val bekräftades med ensamkråkorna i den gamla, så fort beslutet fick en konkret agerandehandling gjord[]


Tack Crow, och tack djuren, krafterna och turen att ha fått födas in i buren, för att öppna den. Inifrån:

"Jag har nog aldrig haft så sketet dammigt i en bostad nångång, att jag helt enkelt kliver ur och tar bussen till nästa bostad. Bra då att orsaken håller att vara sin egen verkan,

och verkan är själva orsaken.

Kalla det avvägd planering, eller kalla det ödets Triumf och utifrån-navet-vy.
Kalla det att ånyo se
att det är rätt att luta sig tillbaka

 

i Kaos."

 

och tur är den kontrollerades åsikt
om när det stämmer med Ande


som en svikts medgång från en sång
en långt gången mening full av försening

 

på väg längs Vägen i Landet
vi valt

*

Pluto härjar sina ispiggar över mina pigga hopp och illvilliga försök att bemästra energierna.

det som hänt

 

en vetskap
om skillnaden mellan 

push-up
och 

 

push for

 

tron på gravitation som en mantel av övermaktens taft
tynger livet ned


stoppet för framåtandans bakomkraft
känns i ryggen

*

att kliva över ramen vid självsvängningens isoleringstendens
är att ha planerat rätt

livet sköter sig själv på ett mer skyggt och diffust sätt
och 'naveln' får åter rättighet att på nytt känna ren kraft spira genom sina ådror

så jag tackar dig DJ och dina frivolters frimodighet
att le åt ett kaos
och veta annat

nu kliar det igen så förbannat
och ljusen har börjat balansera lugnt och säkert
på trådarna

bråda dagar i flyttbestyr
var inte alls bråda dagar utan mer trådadagar

och nytt äventyr

*

här är sådant lugn

 

vem behöver jula
när det går att hjula på golven

 

här är sådant lugn

att vävstolen lagar solven
av sig själv

*

 

God Jul Alla!

/PP




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger
Publicerad 2013-12-16 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri