Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek?

kärlek?
är det bara ett ord som man kan
missbruka.
Vem kan säga exakt vad kärlek betyder?
Det finns ju så många olaka sorters kärlek.
Vilken är den sanna kärleken ?
Finns den?
Kärlek kan göra ont son fan.
Den kan även vara mysig o skön.
Varför kan kärleken göra människor illa dessutom
Rött brukar kärlekens färg vara.
Den kan ju lika gärna vara svart som synden.
Den kan vara grön av avund.
Dom som säger att pengar inte är allt har rätt till viss del,
pengar har makt.
Jag hävdar att kärleken är allt
,röd som svart eller vilken färg som helst
vist man kan inte äta kärlek.
Det är inte den som dör med mest pengar som vinner,
Det är den personen som har o gett mest kärlek som vinner
o lär också bli ihågkommen för det...
Så tänk på det.




Fri vers av mb74
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-14 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74