Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembermorgon



Vinterrå morgon
med frusna fingrar

Ingen vithet mot svärtan


Bara människornas ljus och stjärnor

och hoppet

väntan


Nu tändas tusen..

Mörka är länderna

Strålar gör stjärnan

Och behovet av hopp är gränslöst

liksom mörkret

Hos människan
















Fri vers av bittemi VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-17 09:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-12-18

  Änglaögon
Fint skrivet med mycket medkänsla.
2013-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Stort behov av hopp i mörkret... jaa...mycket bra skrivet...
2013-12-17

  Linda CH VIP
Medkännande och fint!
2013-12-17

  Angela Bohlin VIP
Tänkvärt och kloka ord!
2013-12-17

    ej medlem längre
så fint skrivet!!
2013-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörker och ljus i fint beskriven tappning.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP