Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tur-bulent lycka kan man tycka


mitt; ve den knäade vadslagningens fotvalvsport

 


löser upp magknuten
i halsgropen hjärtat


ve den knäade vadslagningens fotvalvsport om inte det har hittats en nyckelbensbit uppe i nackskottets big bäng

när ljudet nådde
inget rakryggat obstinattyck längre bakom trumhinnan

allt på en gång
ny symfoni per pulsande snömanifest


fingerfärdiga fotnoter ränner runt och näsvisa ögonkast rullar som krokbens nyhittade ringmuskel

alla exaktheters fakta i fullt kaos

dirigenten
som tagen ur tusen och ett fnatt på pärmryggen

där korp fällt in vingar
sitter i sol

grönviolett blå
så kan läkningen äntligen vila
mitt i

mitt i

 

och andas ut sin egen melodi

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-17 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri