Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


132.ORDENS GRAFITATION

ORDENS GRAVITATION
KNÄCKER NÅGONS EXISTENS
ELLER
LYFTER UPP NÅGON PÅ ALLAS AXLAR


Jag skulle torka ut om jag inte fick säga min
innerliga mening. Enbart bildkonst

räcker inte för mig som uttrycksmedel,
därför tar jag till ORDA.


INGEN KÄNNER MIN VÄG
INTE JAG HÄLLER
MEN DEN BLIR SYNLIG

MEDAN JAG VANDRAR........................................




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-17 10:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tanken att skapa vägen när man går älskar jag vet du !
2013-12-29

  Gunnar Hilén VIP
Tanken att skapa vägen när man går älskar jag vet du !
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP