Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni; fri att tvinna för öga

tänka i banor med lexikon för vetenskap och normsatta ordbetydelser

skapandet av självet
så äger logiken sin egen bevisföring

 

så väljer vi sätt att bjuda in hjärna
så väljer vi gärna rätt emot fel

 

så väljer jag mittenfri del
på spetsen och inte på eggen

 

 

och mellan oss
en älv av urtids önskningar

snickrar jag mig flotte
du hangarskepp

smickras jag av försöken
du av din överlägsenhet

kvickras är hålets kyla
suger must ur min känslas land

ur rot
saknar jag evighetens vilja
den dans som dansas av glädje

bot är bot
även annanstans

 

hela är halva tiden var i logiken Vi
hela är läkandets svar i metodiken

 

fri

så ringlar tvenne ormar omkring den stav
jag saknar med eget ljus av 'Ni'

än sen

 

fri
ska jag söka ögat
igen
tand för tand och land för land
för jag föddes med

väljarens Hand

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-12-17 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri