Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en fem ordare!


Först

till

kvarn

får

mala..

Ken Cassel
17/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-17 15:51



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Är det din ?
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel