Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänk



med dig i tanken vilar jag huvudet på kudden

med dig i tanken vaggas jag in i drömmens värld

med dig i tanken vaknar jag var morgon


i min tanke är du här





Fri vers av zaphod
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod