Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu att blotta vårat inre djur.

Icke man får visa det alltid
Kan vi kalla det tabu,
att bete sig och vara ett litet djur
Vi gör det i hemlighet,
kodade rörelser och ord
Ett djur,
blodtörstig vi ofta är
En människa är,
Men icke kan vi visa




Fri vers av SofieFiffi
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi