Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne av den nakenhet och de andetag han gav

Vi kysser varandra intensivt, våra händer smeks på den andras kropp.
Plötsligt så är vi där i sängen nakna och berör varandra.
Han kryper på fyra och kysser hela mig tills han är över mig å min förväntansfulla kropp.
Han flinar busigt och sedan trycker sig hårt in i mig.
Han stjäl ett av mina andetag, han försöker göra det gång på gång.
Som om min förvåning hetsar upp honom.
Han vet jag älskar det och jag hoppas han gör det med, rättare sagt hoppas han gjorde det.
Hans andetag blir tunga och snabba.
Kyssarna blir mindre och hans fokus fastnar på det han känner, hur jag känns inombords.
Han ger allt vad han har.
Enda tills han får sin orgasm och gett mig den njutning jag ville ha.





Fri vers av SofieFiffi
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi