Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul på er alla barn, önskar tomten


För nu är det dags för er alla barn

att ha det riktigt kul

eftersom vi närmar oss jul

Käka gott och så

Men i år så blir det tyvärr ingen pulka

eller snowracer

i paketen

eftersom det inte finns någon snö

Vilken otur

Men kanske ni då istället kan få er

en cykel på hjul i paketen

Vilken tur

För då kan ni lite senare kanske cykla in våren

vilket inte är att förakta

God Jul på er alla barn, önskar tomten!

Ken Cassel
18/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 15:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
God Hjul, kanske man kan säga!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel