Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beardfish


Jag gick till biblioteket och lånade mig

några Cd-skivor häromdagen

och fick mig en klar överraskning

då jag råkade låna en cd med en grupp

som heter Beardfish

Beardfish

The void!

För vilken kanonplatta

Spelade genast in den

Och snubben som sjunger

Vilken röst sen

Och numera så lyssnar jag gärna på den

när jag känner mig lite nere

och ledsen

eller som nu när jag skrattar och är glad

Ett gott musikval var det i alla fall

Beardfish!

Och man ska vara glad för det lilla…

Ken Cassel
18/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 18:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
http://youtu.be/IJ-KYaBQGRY

2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel