Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick mitt ex av Poesi 10.0 igår eftermiddag ...


En ny dag snart gryr ...

... sedan gårdagen
för snart två timmar sen
så saktelig obevekligt
till historien flyr ...

Inte en endaste 
nytillkommen text
på närmare ett dygn
har publicerats här ...

... Och det känns
förbannat bra!

Ägnat kvällen
åt att botanisera
lite på andra ställen ...

Typ i den 
klart finaste editionen
som poeter.se har kommit ut med
Jubileumsamlingen Poesi 10.0 ...

Har du ännu ej beställt den ...

... Gör det på en gång!

Denna antologi
spelar roll!

Ty den bekräftar
att det inom väldigt många
finns en varierande mängd
med olika former av poesi ...

Och att poesi
ej blott bara är
en väsentlig del
för att kunna uttrycka
våra inre känsloliv ...

... utan så även
verkligen är
grunden för alla former
av såväl klassiskt
som modernt skriveri ...

Men samtidigt 
som du får den till dig
kan du inte låta bli
att logga ut dig
för att du är allt för
nyfiken på
allt som finns att läsa däri ...

- En stilla reflektion
efter att nyss ha självupplevt
just en sådan nyss beskriven situation ...

- Det digitala i all ära
är dock intet mot att få
ha och känna de tryckta orden
så där alldeles fysiskt läsbart nära ...

- Något som påminner om
att livet är någonting som måste levas
i den verklighet som råder 
utanför detta allas vårt digitala nät ...

... eftersom vi förutan verkligt liv,
upplevelser på gott och ont
och allt annat som väcker
känslorna inom oss var och en ...

... utarmar poesins källa
för alla former av kreativ inspiration ...

Poesi 10.0 har någonting alldeles speciellt
som gör den till någonting mer än
blott bara något tillfälligt läsbart eventuellt ...

- Så om du inte redan bokat ditt exemplar
för omgående leverans ...

- Ge dig själv och dina nära och kära en chans
till att få uppleva någonting njutbart gott och blandat ...

- Beställ ditt exemplar här och nu
om du inte redan ett eller flera exemplar redan har beställt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-19 02:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag har fått mitt exemplar...man kanske kan hitta lite nya pärlor i den...
2013-12-21

    ej medlem längre
Jag har också beställt och fått min bok.
Håller med om att det tryckta ordet i bokform är något som man bara måste ha. Det är en speciell känsla att hålla i en bok och läsa.
Mycket fin bok.
2013-12-19

  Rise Little One
Boken doftar gott och det känns så underbart att få bläddra igenom den sida per sida..
2013-12-19

  Rozsi.kovacs

Tack för din upplyftande text
boken är beställd ser fram emot
att snart få ha den i mina händer..
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP