Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enklare med en grepe när det frysit till.. :)


träsktjäle; vändningstider

 

 

jag tänker inte


ge dig kredit och låna ut min oskuld
pleti blir så klagosam och sliter ut min mur med att spränga fogarna

aj aj
knogarna hennes blir godbaj och aj aj
för att sen få ut handen mellan blocken

chocken sen att landa i leran

för dina flykter du ger mig skulden för
kräver att jag oskyldiggör dig

ger dig min oskuld
men tänk om den re'n är väck sen mången timme

vänta ska jag fråga mina barn
om de den sett bland julrimmen

den borde lysa neon av rosa gult och grönt
kanske bära på en mobiltelefon

och larma om att bocken rymt från sin Jul
kanske för-barma sig lite extra

spexa lite slugt och puta ut med rumpan
så åtminstone hornen träffar rätt bak

och inte den gamla skumpande på kreti
(man lär välja noga bland skinkorna)

slinkorna slevar gärna in sig kredit
men min pleti du vet är skit och skönlir

i samma nötkompott, sa pourri
lite porr och lite inovativ sallad för edit

hur ska jag kunna göra dig oskyldig till något du själv väljer att göra

reedit blir min uppgift med dubbla örat
ett för varje skinka

vinkla nu väl balanserat på tiljan
stocken ska hållas glansig och chocken

inte hamna i en lerpöl
(träsket är ju bara en gammal göl
att bada bubbel i vid frost)

och valet grundar sig på viljans kompost

och viljan
ligger på bolstret av ansvars fjädrar
dom kråkiga bråkiga och ibland tråkiga

så din dubbla slyna du väljer
förtäljer om murar koll-aps genom skeva fogar

du vet dom som plogandet inte hjälper för

den dyna du väljer att erbjuda som bädd
är inte för en rädd med glapp i hjärtat

eller bäddar du med endast stålfjäder
en för varje smärtat stift satt

men tack ändå för att du tänker
på den bädd som jag ska få ta med

när jag reser mig upp
och sen sänker garden

barden har då redan sållat
förvållat kaos i havet och rört om

men det är inget KP berättar sitt 'Vet' om
hos dem som läste Starlet

och om Kometer som kom
så God Jul du som taggar

mig
går det ingen nöd i rumpan på
och som du vet
är det just dessa gånger som tekniken 'laggar'

när metodiken slår en näve genom pulsfrekvensen
och sen efter kan man bara välja

mötesvilja eller gå och slagga

dragga mig du drasut
för nu skenar tretton ut
<3

 


(för din tanke på dynan som en orsak att lägga skulden på
kan tolkas många vändor om)

ber dig göra som jag och tänkta annorlunda

för i ditt göra  är du hulden mör och bevekande

 

rundande av och lekande lätt
smekande i mitt tredje höranade

 

livet är ett otyg att förgöra men det är rätt
när det är fel och så ini vassen störande
komplett

 

helt enkelt fel på  ett rätt trevligt sätt

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 117 gånger
Publicerad 2013-12-19 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri