Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
föga intressant med diffust lödder om än en stilla ocean ; 'Ön' finns inte utan syfte = målet en illusion.


lyft; precisera mera

 

att syfta pricksäkert

lyfta skulden från ansvarstyngden

 

istället för 'det'

tala om vad

istället för 'de'

tala om vilka

 

istället för 'man'

stolt visa sitt eget jag istället för att gömma sig bland sociala genomskinliga former

som speglar pålagda indirekta åsikter

 

om vad man egentligen tycker tror och anser

om den man pratar med

 

istället för 'med' på sparken som ges

valla skidorna lite bättre och staka ut spåret

synligt

 

med hänsyftade förståbara 

vem vad när var hur och därför

 

slippa maskernas falskspelande symfoni

trilla i träsket medvetet för en melodi man själv skapat

 

sicket tvi och hell för sånt upprapat

begapat berifteri

 

syfteri syftera syfte för alla

 

alla

jag du de han hon hen de dessa alla som far på lallande höjder av besserwissersurfens skum

 

sicken dumhet

sicken skyllsigsjälvdret av ljum och föga intressant diskussion

 

du äger inte ens skon på din fot utan syfte

jag äger makten att säga

 

nej tack till sån diffusion 

den stinker osäkerhet och ej manifestation

 

av ditt 'Det'

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger
Publicerad 2013-12-19 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri