Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mossans värme


Mossans mjuka skimmer

Sommarens
höga skog
stilla vaktar vintern.
Mossans
mjuka skimmer
värmer vårens regn.




Bunden vers (Annat versmått) av Bo Lövhalka
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-19 13:37



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Du skriver skön poesi!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka