Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ


Jag finns

Jag är inte det du
ser
Jag är mycket
mindre
Jag är det lilla i det
stora

För att se mig
måste du blunda och
lyssna
mellan andetagen i
tomrummet

finns jag

En strimma ljus i det
stora mörkret








Fri vers av WyS VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-19 17:50



Bookmark and Share


  M:tin
Gillar!!! Fint!!!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP