Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt En Myra...




I en stilla undran
sker livet

obevakad
aldrig i mål

egentligen
stressad av kärlekens möjligheter

går vi
steg på steg

likt en myra
mot

myrstacken

Famlar efter strån
av lägga på boet

som aldrig blir riktigt
färdigt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-19 20:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Lite FERLIN-känsla
över denna
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP