Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig mer..


Aldrig mer kommer du att kyssa mig eller hålla mig nära

Aldrig mer känna mina lår runt din midja när jag hoppar upp på dig

Aldrig ta min hand så jag känner jag är din

Inte känna när jag naken kryper nära dig,hur det tänder oss båda...

..mina fingrar som vandrar över din kropp..


Aldrig har jag saknat dig som nu
jag håller om mig själv i förtvivlan
för att inte gå sönder..!

Önskar jag vore kall som dig




Fri vers av hurt and broken
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-19 20:16



Bookmark and Share


  Angel of love
Du berör djupt...
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv