Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att svårt kan va rätt..



Så lätt och så svårt så rätt, ändå hårt, så lycklig ibland man kan kan va..

så tomt utan dig sån otur för mig,att svårt kan va rätt

så svårt att förstå va de gäller oss två när ingenting nånsin är lätt..!

när enkelt blir bra så som de ska va är de dig,bara dig,jag vill ha..

när dimman har lagt sig å tankar är klara så tänker du,kom bara

kom,underbara..!

För dig är de glömt ,

men för mig känns de dömt att förlora igen,å igen

mot dimman du tror är din vän..




Fri vers av hurt and broken
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-12-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv