Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU


Skogsmyran

Den lilla myran
det väcktes av bulldozer
Skjuter snöflingan




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 08:17



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Söt och rolig.
En liten fighter! :D
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka