Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stränanden

 

blekta gestalter följer dramat
andäktiga på gränsen till uppenbarelse,
förruttnelse

tolv schilling är allt som inte förintar
likväl att stolen av järnsmide är näpen
latten är ypperlig och ändå

vrängd bild blottar sin obscena aviga
det spegelvända är det talande   sanna
längtan väcks åter efter berusningen

den ultima, eviga
då när jag ser dig som när du inte springer runt,
ifrån tyngdlagen

sjuttonde november är dagen då våren inträffar
i länder, platser där luften dallrar av förväntan
låt vara även ouppfylld

nu är en sådan plats
inte ens den näpna stolen hindrar




Fri vers av cilax VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-20 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är inte helt svag för att sluta läsa denna text
2013-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
Kontrastrikt drama på fin obscen...
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt