Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det sådär



jag vaknade upp
det känns inte totalt helt ok
någon grymtar lite hårt inom mig
alla dessa blommor
när finns egentligen en äkta dag för mig
ett totalt förlorat steg mot rätt riktning
att verkligen älska dig
en försiktig svårtolkad vind
kommer absolut
inte hjälpa mig




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-20 21:27



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Det här gillar jag, om än det ger ett splittrat intryck. Ögonen söker övergångar och slingor. Men det är bra!
Speciellt "ett totalt förlorat steg mot rätt riktning" och "en försiktig svårtolkad vind"
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin