Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förfluget ord



Ett förfluget ord
Hittar aldrig tillbaka till sitt rede

Hur många vilsna fåglar det än flyger för att leta

Ithy
Ordet har slagit rot

Ordet
Oåterkalleligt

Har inga egna vingar




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-20 22:42



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet. Så sant!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP