Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ses vi igen

Jag tror det är
skuggorna som förföljer oss
och när natten kommer
Blir skuggorna ett
med mörkret

jag ser dig inte
jag ser dig inte

Mörkret försvinner
och skuggorna börjar sakta
jaga oss igen

Vi måste röra oss
vi måste springa vidare
för de kommer närmare

Men den natten stannade mörkret
kvar i dig
Inte ens solen som nu når oss
kan värma dig

Jag önskar jag kunde ge min värme till dig
jag önskar du kunde vakna upp
för jag vill bara säga en sista gång
att jag älskar dig

Jag måste springa vidare

Men en natt när mörkret
fångar mig, då ses vi

och till dess kommer jag att älska dig varje dag




Övriga genrer av yoyyo
Läst 903 gånger
Publicerad 2006-03-15 10:18



Bookmark and Share


  Davidoff
Otroligt vacker och fint skrivet! Tänker på min älskade farfar, min älskade morfar och min älskade kusin när jag läser detta.

En absolut favorit!!
2006-09-21

    AnnaGs
grym
2006-03-22

  Dead Poetic
Men kolla där..Den var fin :)
2006-03-16

  curra
åhh vad fint gumman :)
stark och vacker!
(L)
2006-03-16

  Andreas A
Stark & gripande, bra skrivet.
2006-03-15

  Cris
åå jag blir tårögd. Jag läste den förut och läser den nu igen och då högt.
Vackert!

Det är ett vemod. Men en skör dikt som ändå innehåller ett slags förnuft. Och ett hopp i slutet.
2006-03-15

  Teresia Ridell
MYCKET starkt o vackert !
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo