Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allvarlig måne


År igen
och månen blickar allvarligt
fortfarande
förundrat
förstummat

Saknaden tog slut
och hjärtat tyngdes matt
resignerat
rekapitulerat
rekylerat




















Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Hanssen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-03 20:56



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Orden trillar ner från himlen. Gillar hur de bryter arm med varandra.
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen