Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad


Pandora, Andra Boken

 

Jag skäms över det banala

det som tog mig över tre tusen år

att förstå

 

mytens triviala själ

frånsida

den självklara

skrattretande

om inte för konsekvenserna vore

 

Hon skulle inte öppnat den

 

 

asken

 

 

den tomma




Fri vers av cilax VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-21 20:03



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Just det!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt