Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av min laptop


Ljuset bedrar
du vet inte mer idag
Lingonen är röda
och döda rosor är alltid döda

Numera vet man så mycket
men man har glömt ännu mer

Nu skulle förändringen komma
i ett slag skulle alla leva
Men i ljuset av min laptop
vet jag verkligen inte mer i dag

Än vad jag gjorde i går




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-21 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP