Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett rotande i lådor



I hela mitt liv har jag sökt någonting
rotat i lådor gått på vinden och sökt och varit ofta rädd

Den stora katastrofen som alla pratar om, kometen, eller jordens undergång
Men jag har ju velat endast leva, känna trygghet.

Jag har trott mig kunna hitta det någon dag, i någon kvarglömd skokartong.

Katastrofen kanske inte behöver ske hastigt
katastrofen är kanske redan på gång, kanske halvvägs redan




Fri vers (Prosapoesi) av Anders Nordlander VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-21 23:20



Bookmark and Share


  aol
samma här är själv en sökare,
2013-12-22

  walborg
Ett barndomstrauma kanske som borde komma på plats?
2013-12-22

  ULJO
En underbar titel till denna berörande text, "livet är ett rotande i lådor"
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP