Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

Du kom fram

Tog tag om mitt liv

Lyfte upp mig på livets karusell

 

Det snurrar




Fri vers av PkA
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-22 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA