Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOP

STOP

Stanna upp

Tysta ner

Alla tankar i mitt huvud

springer för fort

springer förbi

Sen tvättade jag håret med schampoo

och höstkvällen blev klar och mörkblå 

Tonerna tystnar

Klangen stillar

 

 

 

 




Fri vers av PkA
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-15 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA