Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

 

 

Är jag lurad

 

Alltid lurad

 

Förbisedd

 

Gåtfullt likgiltig

 

var du plötsligt

 

vem behöver vem

 

i en kväll som är 

 

ännu en kväll

 

det frusna vittnar om

 

det ständigt återkommande

 

besvärliga

 

livsvillkoren

 

kylan mot min hud

 

ramar in livets

 

kvadratiska struktur

 

 

Ingen slipper undan

 

 

Rädsla för dagen

 

Skräck inför natten

 

och om man har tur

 

Glädje för stunden

 




Fri vers av PkA
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA