Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

36.

och alla hör osanningar
och för varje person de passerar så blir de
alltid lite värre

och ju högre och högre jag skriker
att det är inte sant
så tror de mig mindre och mindre




Fri vers av upsidejsi
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-22 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi