Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det regnar i mitt hjärta

det regnar i mitt hjärta
rock på radion
något brister inuti
vill leva i ditt moln
och flyta omkring på dina ord
för du är på riktigt
och jag tänker på dig klockan tre i stockholm
ensam på tågstationen iklädd slips från 2008
men jag är bara en dag i veckan för dig
en meteor av sanning för mig
det regnar i mitt hjärta
fast du sa att det skulle bli sol ikväll




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-22 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött