Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En robot från rymden


Jag kommer med fred

Du rusade in i mitt liv
som en raket

"Jag kommer med fred." sa du
och dina experiment med mig var skojiga;
smek, smak, smink, skrak och skitsak.

Det var inte förrän senare
jag förstod att du var en robot
från rymden
så jag tog dig till min ledare

Men nu saknar jag dig
och dina smek, smak, smink, skrak og skitsak
Jag skjuter upp raketer och tänker på dig
i fred och ro





Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 497 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-23 23:20



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Ja visst, man kan sakna
någon! Fint skrivet! :D
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka